دیوار خشک ( Dry Wall ):

دیوار خشک یا ( Dry Wall ) متشکل از یک هسته میانی فلزی یا چوبی و در طرفین ورقه های گچی یا سیمانی می باشد. در فضای خالی بین دو لایه می توان از انواع عایق های حرارتی و صوتی جهت ایزوله حرارت و صوت استفاده نمود.
ورقه گچی یا گچ برگ متشکل از دو لایه ضخیم کاغذ در طرفین و یک ورقه گچی می باشد که می تواند ضخامت های متفاوت داشته باشد. همچنین انواع گچ برگ جهت استفاده در محیط های مختلف از جمله گچ برگ معمولی، گچ برگ ضد رطوبت، گچ برگ مقاوم در برابر حریق وجود دارد که با توجه به نوع محیط از گچ برگ مناسب و یا ترکیبی از چند لایه گچ برگ استفاده می شود.
ورقه های سیمانی نیز با نام فایبر سمنت برد با مشخصات فیزیکی و ضخامت های گوناگون تولید می شود که با توجه به محیط مورد نظر می توان از آنها استفاده نمود.

مزایای دیوار خشک :

  1. سرعت اجرای بالا
  2. رفتار یکپارچه دیوارو استحکام بیشتر در زمان وقوع زلزله
  3. کاهش 35درصدی بار مرده ساختمان و کاهش نیروی موثر زمین لرزه بر ساختمان
  4. عایق صوتی و حرارتی
  5. و …

با توجه به گسترش روز افزون استفاده از دیوار خشک در انواع ساختمان های شهری، واحد اجرایی مبادرت به تشکیل گروههای متخصص در زمینه اجرای دیوار های خشک نموده است. شرکت ایستا تاکنون علاوه بر اجرای پروژه های متعدد دیوار خشک در برخی از پروژه ها به عنوان مجری اجزای نگهدارنده های سایر دیوارها ( Wallpost ) نیز فعالیت نموده است.

همچنین این شرکت بزرگترین تولید کننده ملزومات دیوار خشک ( Dry Wall ) در شرق کشور می باشد.