در این مقاله می خواهیم برخی از تفاوت هایی که بین سازه ال اس اف و سی اف اس وجود دارند را باهم مورد بررسی قرار دهیم:
۱. یکی از تفاوت هایی که بین این دو سازه وجود دارد این است که در سیستم سی اف اس باربری توسط ستون و تیرهای فرعی و اصلی انجام می شود در صورتی که در سیستم ال اس اف خبری از تیر و ستون نیست بنابراین در این سیستم دیوار ها نقش باربر را دارند و بار را انتقال می دهند.
۲. تفاوت دیگری که بین سازه ال اس اف و سازه سی اف اس وجود دارد سرعت اتمام پروژه است که در سستم فولاد سرد نورد پس از نصب سازه، دیوار ها توسط سه لایه محصول آماده جهت داخل، میان دیوار و نمای خارجی پوشانده می شوند. بنابراین سرعت کار و اتمام پروژه در این سازه بالاتر است.
۳.در سازه ال اس اف، محدودیت های معماری بیشتر است چرا که طراحی معماری مرتبط با خود سازه ال اس اف را نیاز دارد و این محدودیت ها مشکل ساز هستند به عنوان مثال اینکه طول کنسول محدود به ۸۰ سانتی متر است و این مشکل در سازه سی اف اس وجود ندارد.
۳.درمورد هزینه ی اتمام هر پروژه لازم است بدانید که در سازه سی اف اس به دلیل اینکه امکان استفاده از محصولات ارزان سنتی برای دیوار ها وجود دارد، هزینه ی اتمام پروژه (از شروع فونداسیون تا اتمام پروژه) کمتر از همان پروژه با سازه ال اس اف است.
۴. سازه سی اف اس در مناطقی که آشنایی با سیستم های نوین ساختمان سازی وجود ندارد، محبوب تر و شناخته شده تر است به این دلیل که برای مصرف کننده با دیوار های آجری، سفالی و… بسیار راحت تر است.
۵. سازه ال اس اف باتوجه به نوع معماری و استفاده از مصالح سبک ( پوشش دیوار ها با مصالح سبک) وزن نهایی پایین تری دارد.
۶. درمورد نوع ساخت وساز این سازه ها، تپجه داشته باشید که در سیستم سی اف سی، بدون نیاز به باد بند امکان اجرای دو طبقه وجود دارد و با سیستم مهار بندی و یا دیوار برشی بتنی تا ۵ طبقه می تواند ساخته شود.
در سازه ال اس اف، با دیوار برشی بتنی امکان اجرای تا ۵ طبقه را دارد و امکان اجرای ۲ طبقه بدون دیوار برشی را دارد.
۷. در سیستم ال اس اف طبق آیین نامه باید از ورق گالوانیزه با کوتینگ حداقل۱۸۰ استفاده شود در صورتی که در سیستم سی اف اس، آیین نامه ای در رابطه با ورق های باضخامت بیش از ۳ میلی متر ندارد و استفاده از ورق سیاه ممکن است.
۸.در سازه های ال اس اف، استفاده از مصالح سنتی توجیه ندارد چرا که حداکثر فاصله ی بین استاد ها ۶٠ سانتی متر است بنابراین بهترین گزینه برا پوشش داخلی گچ برگ، به عنوان عایق صوتی و حرارتی پشم سنگ و به عنوان پوشش خارجی سمنت برد است اما در سیستم سی اف اس می توان از مصالح سنتی استفاده کرد که این موضوع از مهم ترین تفاوت های این دو سازه است.