کی از سبک ترین و مقرون به صرفه ترین سازه ها، سازه lsf است و امروزه به دلیل افزایش قیمت مقاطع فولادی و مشکلات اقتصادی، بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. این سازه با عنوان فولاد سبک نورد سرد هم شناخته می شود و روش های مختلفی برای ساخت این سازه وجود دارد که رایج ترین آن ها عبارت اند از:
روشی که درآن مقاطع فولاد سرد نورد شده به صورت برش خورده و شماره گذاری شده به محل اجرای طرح منتقل می شوند و سپس این مقاطع برش خورده با استفاده از اتصالات سرد ب هم متصل می شوند. منظور از اتصال سرد، اتصالی است که بدون استفاده از انواع جوشکاری گرم نباشد و توسط ابزاری مثل پیچ، قلاب و…. انجام شود. در روش مونتاژ در محل اجرا به دو حالت می توان قطعات را بهم وصل کرد. اول حالتی که قطعات در محل نصب خود بهم وصل می شوند و دوم حالتی که قطعات روی زمین به صورت افقی بهم وصل می شوند تا دیوار ساخته شود. بعد از ساخت دیوار آن را بلند کرده و سرجای خود قرار داده می شود که این روش/حالت به دقت زیادی نیاز دارد.
بهترین روش برای تعریف روش سیستم برافراشتن این است که: روش ساخت دیوار،بلند کردن و نصب آن به روش برافراشتن مشهور است. روش برافراشتن اولین بار در رم باستان و خاورمیانه مورد استفاده قرار گرفت و اما شکل کنونی در ابتدای قرن بیستم شکل گرفته و استفاده شد. و درنهایت استفاده از این روش( روش برافراشتن) پس از جنگ جهانی دوم به اوج خود رسید چرا که نیاز شدید و مبرمی به سرعت در ساخت، احساس شد به همين دليل در ابتدا از اين روش براى ساخت مراکز ادارى و تجارى بيشتر استفاده ميشد (به عبارتي چون اقتصاد و سرعت ساخت براى ساخت اين مراکز اهميت داشت).
در این روش، ابتدا سیستم قاب فولادی سبک نورد سرد که به صورت جعبه های از پیش ساخته هستند، به کارگاه منتقل می شوند و کنارهم چیده و به هم متصل می شوند. و سپس (در مرحله ی دوم)، قطعات دیواره، سقف و دیوار های داخلی در محل خود قرار داده واجرا می شوند. در نهایت ساختمان به شکل واحد هایی با ابعاد کوچک قابل استفاده هستند.
استفاده از این روش، برای ساخت فضاهای محدود وکوچک (مثل کانکس و سرویس ها) بیشتر است.