در ساخت سازه ال اس اف، عوامل مختلفی باعث تاثیر روی قیمت سازه می شوند که موقعیت جغرافیایی پروژه یکی از این عوامل است. تاثیری که موقعیت مکانی سازه روی قیمت آن دارد، می تواند به دلایل مختلفی باشد. دلایلی مثل: فاصله از مرکز تولید و استقرار عوامل طراحی و اجرا، ویژگی های خاص اقلیمی و زمین شناسی.
یکی از دلایلی که باعث افزایش قیمت سازه ال اس اف می شود این است که فاصله ی پروژه از مرکز تولید زیاد باشد. هزینه حمل و نقل قطعات و لوازم به محل پروژه، یکی از دلایل این افزایش فیمت است. در صورتی که قرار است سازه خود را با فاصله زیادی از محل تولید قطعات LSF بسازید، بهتر است تمام مصالح و قطعات LSF مورد نیاز خود را به صورت یک جا تهیه کنید.
عامل دلیل دیگری که اثر قابل توجهی در قیمت سازه ال اس اف دارد، دهانه تیر ریزی هر ساختمان است. این دهانه تیر ریزی متناسب با ابعاد فضای داخلی هر ساختمان تعیین و اندازهو ابعاد آن مشخص می شود. در سازه ال اس اف، دیوار به عنوان عضو بار بر شناخته می شود و بنابراین تعیین دهانه در هر بخش داخلی سازه، تحت تاثیر موقعیت دیوار های پیرامون آن انجام می شود. به همین دلیل، جهتی که کوتاه ترین دهانه را داشته باشد برای تیر ریزی انتخاب می شود. طول تیر ریزی ساختمان ها باتوجه به طبقات آن متفاوت است. به این صورت که برای ساختمان های یک طبقه و طبقه بالایی ساختمان۸_۱٠ متر است و برای ساختمان های دو و سه طبقه۵.۵ _۶ متر است. البته لازم به ذکر است که مقدار دقیق این اعداد، باید با نظر مهندسین و متخصصین مرتبط تعیین شود. طبیعتا با زیاد شدن دیوار های داخلی، دهانه های تیر ریزی کاهش پیدا می کنند که این خود در مجموع باعث کاهش وزن اسکلت می شود.
مانند هر سازه دیگری، سازه های ال اس اف نیز نیاز به بررسی شرایط محل و انتخاب فونداسیون مناسب دارد. با اینکه سازه های LSF به مراتب نسبت به سایر سازه ها سبک تر است و فونداسیون بسیار سبک تری نیاز دارد، باز هم نباید فراموش کرد که جنس خاک تاثیر بسزایی در طراحی سازه دارد. درصورتی که خاک محل پروژه سست باشد، طبیعتا نیازمند اجرای تمهیدات ویژه ای خواهید بود که بالطبع قیمت کل سازه LSF را افزایش خواهد داد.