با اینکه سازه ال اس اف به دلیل ویژگی های منحصر به فردی که نسبت به دیگر انواع سازه ها ی مرسوم بتنی و فولادی دارد اما محدودیت هایی نیز در طراحی معماری این سازه باید درنظر گرفت. البته بخش از این محدودیت ها مربوط به ماشین آلات و ورقه های موجود در بازار است و برخی دیگر از محدودیت ها مربوط به شکل وساختار کلی سازه سبک فولادی است پس این محدودیت ها شامل کلیه سیستم ها و روش های سبک فولادی نمی شود. برخی از این محدودیت ها شامل موارد زیر هستند:
دیوار های باربر و دهانه سقف، یکی از محدودیت هایی است که در هنگام معماری سازه ال اس اف باید در نظر گرفت. از انجایی که در سیستم دیوار باربر، ستون وتیر وجود ندارد، در هر بخش ساختمان باید در هر دو طرف روبه روی هم دیوار وجود داشته باشد که روی این دیوار ها تیرک یا خرپاها(با توجه به تخت بودن یا شیب سقف والبته دهانه) قرار بگیرند. و اما درمورد دهانه سقف در ساختمان های چند طبقه، دهانه ی طبقات پایین نمی تواند بیشتر از۵.۵( حداکثر۶ متر) باشد یعنی بهتر است که بیشتر از آن نباشد و اما طبقه آخر می تواند تا۱۲ متر باشد. همچنین در ساختمان های یک طبقه هم، سقف دهانه می تواند تا ۱۲ متر باشد.
سازه ال اس اف ویژگی های خاصی دارد که باعث شده آن ها در برابر بعضی فشار های جانبی آسیب پذیر باشند. فشار هایی مثل فشار جانبی آب در مخازن و استخر ها و فشار جانبی خاک در تراز های زیر زمین. همچنین ضربه ی ناشی از برخورد خودرو به کف پارکینگ هایی ک چندین خودرو در آن پارک می شوند هم باعث خسارت های جدی به این سازه وارد کند حال حتی اگر این ضربه آرام باشد. برای جلوگیری از این مشکل باید حفاظ هایی تعبیه شوند که تحمل هرگونه ضربه ای را داشته باشند.
در طراحی معماری، در هنگام طراحی دیوار های روبه رو ترجیح بر این است که دهانه ی کوچکتری ایجاد شود به همین دلیل ابعاد عرضی بازشوها ی در و پنجره در دیوار های باربر نمی تواند از حد مشخصی بیشتر باشد. تعیین اندازه دقیق بازشوها امری تخصصی است اما به صورت کلی می توان نعل درگاها را با استفاده از ورق تقویت کرد که در این صورت، ابعاد بازشو ها هم می توانند اندکی بزرگتر باشند. لازم به ذکر است که نعل درگاه از بخش های ضروری این سیستم است بنابراین نمی توان بازشوها را طوری طراحی کرد که به سقف نزدیک باشد. با این وجود این مسئله محدودیتی برای طراحی و اجرای پنجره های قدی ایجاد نمی کند.
کاهش وزن سازه یکی از مهم ترین فاکتور های ایمنی سازه است اگر چه می توان برای ساخت سازه از هر گونه مصالح سنتی و یا جدید استفاده کرد اما مصالح سبک تر وجدید تر تنها امنیت سازه را افزایش می دهد بلکه هزینه های جانبی آن را نیز کاهش می دهد چرا که ساختمان سبک و اصولی طول عمر بیشتر وفرسایش کمتری دارد.
یکی از ویژگی سازه ال اس اف این است که برای ساختمان های مسکونی و اداری مناسب تر است چرا که باتوجه به وزن کمی که دارد، نمی توان تاسیسات خیلی سنگین روی آن قرار داد مثل: انواع مخازن، تجهیزات گرمایشی و سرمایشی خیلی سنگین، تجهیزات مخابراتی و…
نکته ی قابل توجهی که وجود دارد این است که وزن کم سازه ال اس اف، مقاومت خوب ومناسبی را در برابر زمین لرزه ایجاد میکند اما برای مهار نیروی باد نیازمند اقدامات خاصی است اما سازه ال اس اف نیوزلندی مهاربندی منحصر به فردی دارد که در برابر باد بسیار مقاوم است. همچنین انواع پوشش های خارجی و داخلی از جمله oSB، سمنت برد، گچبرگ، منیزیم برد و….. می توانند به مهر بندی کمک کنند.
از آنجاییکه سازه ال اس اف مقاومت کمی در برابر نیروی باد دارد نباید از یک ارتفاع خاص بیشتر باشد بنابراین براساس ضوابط و قوانین سازمان نظام مهندسی، ساختمانی که اسکلت آن با ال اس اف باشد نباید از پنج طبقه و هر طبقه آن بیشتر از ۳.۵ متر بیشتر باشد.