همانطور که گفته شد سازه ال اس اف یکی از مدرن ترین شیوه های ساخت سازه است که امروزه مورد تایید بسیاری است و طرفداران زیادی دارد. این سازه اثرات بدی برای محیط زیست ندارد چرا که به اصولی ترین شیوه ساخته می شود و از مصالح قابل بازیافتی برای ساخت آن استفاده می شود. اجرا و طراحی سازه فولاد سرد نورد نیازمند رعایت یکسری از نکات است که در این مقاله برخی از آن اقدامات و الزامات را شرح می دهیم:
۱.دقت کنید باید حداکثر ارتفاع مجاز پانل ها۳/۲متر باشد.
۲.لازم است که مشخصات فولاد سرد نورد شده بر اساس استانداردASTM باشد.
۳. لازم است که حدفاصل وادارها و لایه خارجی جداره با نوعی عایق حرارتی متراکم پر شود. این اقدام به منظور کاهش اثر پل حرارتی انجام نی شود.
۴. طراحی هایی نظیر طراحی پانل خارجی و اتصالات مربوط در مقابل بارباد باید طبق مقررات ملی ایران مبحث ششم صورت گیرد.
۵. رعایت وزن پانل های داخلی و خارجی اهمیت خاص خود را دارد که پانل های داخلی حداکثر وزن ۵٠ کیلو گرم بر متر مربع را دارند و وزن پانل های خارجی به ۱۰۰ کیلو گرم بر متر مربع محدود می شود.
۱۱. نکته ی دیگری که باید رعایت شود درمورد صدا بندی سازه ال اس اف است که صدا بندی سقف بین طبقات و صدا بندی بین جدا کننده ها ی بین واحد های مستقل و پوسته خارجی ساختمان باید طبق مبحث هجدهم مقررات ملی ساختمان تامین و اجرا شود.
۱۲. در صورت استفاده از اتصالات جوش، باید مقررات و ضوابط مربوط به جوشکاری اجزای فولاد سرد نورد شده باید طبق استاندارد AISC و همچنین آیین نامه های ASW وAISC انجام شود.
۱۳. در ایران، مطابق آیین نامه۲۸۰۰,ساخت سازه ال اس اف در مناطق زلزه خیز با خطر نسبی زیاد مجاز نیست.
۱۴. رعایت مبحث سوم مقررات ملی ساختمان که درمورد حفاظت ساختمان در مقابل آتش سوزی است، لازم و ضروری است.
۱۵. در سیستم فولاد سرد نورد، تامین ضوابط دیافراگم صلب برای کلیه سقف ها لازم و ضروری است.
۱۶. در سازه ال اس اف، تمامی اتصالات اجزا باید به صورتی باشند که یکپارچگی اعضا در ارتفاع سازه تامین شود.