اجرای سیستم ساختمانی LFS هم مانند سایر سیستم های ساختمانی است یعنی ابتدا باید طرح های معماری اماده، سپس نقش های اجرایی طراحی شده و در نهایت براساس آن سیستم اجرا شوند.
ساخت و اجرای پی ساختمان (یا همان شالوده ساختمان) : در زمان اجرای شالوده، از نوارهایی با عمق40تا50 سانتی متر برای نصب دیوار استفاده می شوند. بعد نوبت به آرماتور بندی، قالب بندی و بتن ریزی انکربولت ها می رسد که جزء مراحل ساخت پی ساختمان محسوب می شوند و باید در فاصله ی استاندارد و مناسب با شالوده اجرا و در دیوارها تعبیه شوند (این فاصله استاندارد برای شالوده بین 40 تا60 سانتی متر متغیر است).
دومین مرحله برای اجرای سازهLFS, بر پایی دیوارها است. در این مرحله ابتدا تراکت های کف با استفاده از انکربولت هایی که در مرحله ی پی ساخت کار گذاشته نصب می شوند وبعد استاد ها به صورت کشویی داخل تراکت کف قرار داده می شوند.
لازم است با دو جزء اصلی در سیستم ساختمانی LSF اشنا شوید: استاد و تراکت که به صورت پانلی بار را به تکیه گاه منتقل می کنند.
استاد ها نوعی سازه فلزی هستند که به عنوان زیر ساخت در ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرند که بخشی اصلی و مهم برای سخت و برپایی دیوار ها محسوب می شود، وظیفه ی آن تحمل بار ثقلی(باری که دیگر اجزای ساختمان به آن وارد می کنند) است و اما تراکت ها اعضای افقی هستند که استاد ها را به صورت افقی در بر می گیرند. توجه داشته باشید که استاد ها قبل از نصب سوراخکاری می شوند که عبور تاسیسات راحت انجام شود و با فاصله ی 40_60 سانتی متری به ترکت ها متصل می شوند.
در سیستم ساختمانی lsf، با اتصال استادهای فولادی به تراکت های فولادی، بادبندی شده و با نصب پانل های گچی به شکل پانلی،دیوار ها ساخته می شوند. که دیوار های باربر وظیفه هایی مثل: انتقال بار عمودی ساختمان، جذب بار جانبی وحافظت در برابر باد و زلزله دارد. دیوار های غیر بار یا جدا کننده هم برای جداسازی فضای داخلی سازه مورد استفاده قرار می گیرند. مهاربند ها یا همان بادبند ها سیستمی هستند که جهت استحکام و پایداری سازه مورد استفاده قرار می گیرند و از ورقه های نازکی به ضخامت 0/8تا2 میلی متر ساخته می شوند بنلبراین تنها می توانند بارکششی درسازه را تحمل کنند. درصورت استفاده از مهاربند(بادبند) در این سازه، این سیستم(مهاربند) در برابر بارهای جانبی مثل بار حاصل از باد و زلزله مقاوم است. در سازه های LFS، مهاربند هم با کمک پیچ به تمام استاد های میانی متصل می شود و هم در انتها متصل می شود و مورد استفاده قرار می گیرند در صورتی که درسازه های فولادی، مهاربند فقط به صورت ضربدری در دو انتهای قالب ها متصل می شود.
اجرای سازه ال اف اس همانند اجرای ساختمان های معمولی است و باید تمام اقدامات لازم اعم از آزمایشات خاک. طرح ها و نقشه های معماری انجام شود. اکنون می خواهیم اجرای سازه ال اف اس را در چند مرحله خلاصه کنیم.
ابتدا پی ساختمان یا همان فنداسیون به عمق ۵۰ سانتی متر اجرا می شود. توجه داشته باشید هرچقدر پی سازه اصولی تر و سفت تر ساخته شود، ساختمان محکم تری خواهیم داشت. بعد از تکمیل فرایند فنداسیون، به مرحله ای می رسیم که انکر بولت ها را با فاصله ی استانداردی که از قبل تعیین شده، داخل پی سازه قرار می دهیم تا با کمک آن ها دیوار ها در جای خود قرار داده شوند و تثبیت شوند.
بعد از مرحله ی اجرای فنداسیون، نوبت نصب دیوار ها است و همانطور که در ابتدا گفتیم در این مرحله انکربولت هایی به کار گرفته می شوند تا دیوار ها در داخل فونداسیون قرار گرفته و محکم شوند. دو نوع دیوار باربر و غیر باربر یا جدا کننده وجود دارد که وظیفه ی تحمل بار جانبی و ثقلی را برعهده دارند. دیوار های غیر باربر بر سازه و ساختار آن تاثیری ندارند. و از دیوار های باربر برای باربری جانبی سازه مورد استفاده قرار می گیرد.در سازه ال اف اس، برای نصب این دیوار ها در محل مشخص شده خود از نوعی مهار کننده استفاده می شود که میله های این مهار کننده به دیوار ها متصل می شوند.
اجرای سقف در سازه های ال اف اس از طریق سبک و روش های مختلفی انجام می شود که پرکاربرد ترین این سبک ها، خرپاهای سقفی و سیستم تیر ریزی مسطح هستند. پوشش سقف می تواند به صورت خشک و بتن درجا اجرا شود. به طور عمده ساخت این سازه، از تیرچه های فلزی سنگ نورد شده تشکیل می شوند که عواملی مثل میزان ظرفیت باربری عضو و ابعاد قطعات پوشش سقف، تعیین کننده فاصله ی آن ها هستند.
برای پوشش داخلی وخارجی سازه مصالح مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند. اجرای پوشش خارجی می تواند به صورت تر و ملات و یا به صورت خشک باشد، همچنین می توان در پوشش خارجی و یا همان نمای ساختمان، مصالح سنتی و یا مدرن مورد استفاده قرار بگیرند.
از انواع پارکت، موکت و کف پوش برای پوشش سقف استفاده می شوند. و در نهایت برای پوشش دیوار های داخلی از مصالح مختلفی مانند انواع کاشی و گچ، رنگ، دیوار پوش و کاغذ دیواری استفاده می شود. لازم به ذکر است که دیوار های داخلی وخارجی با استفاد از ورق های پلی استایرن( که صخامت ۵سانتی متر دارند) عایق کاری می شوند.
تاسیسات مکانیکی در سازه ال اف اس شامل سیستم تهویه مطبوع و لوله کشی(که از لوله های سوپر پایپ و پی وی سی فشرده استفاده می شود به این دلیل که نسبت به لوله های فلزی وچدنی مقاوم تر اند). اینکه سیستم تهویه مطبوع اجرا شود یانه، سلیقه ی کارفرما است.
تاسیسات برقی در سازه ال اف اس به دو دلیل از پیش ساخته بودن آن ها و وجود فضای خالی بین دیوار ها به راحتی نصب و اجرا می شوند و شامل تابلوهای برق، خطوط تلفن وتلویزیون، سیم کشی و انواع کلید و پریز می شود.
در سازه ال اف اس از مدرن ترین انواع درب ها مثل پی وی سی، ضد سرقت و آلومینیوم ضد حریق استفاده می شود.