پوشش های مورد استفاده در سازه ال اس اف اعم از پوشش اولیه بیس و پوشش های نهایی ونما فینشینگ از مصالح بنایی یا از مصالح پیش ساخته، ساخته می شوند که این موضوع (جنس نوع پوشش ال اس اف) به دید طراح بستگی دارد.برای انتخاب نوع پوشش ها، باید به موارد مختلفی از جمله محل استفاده، سیستم طراحی و اثر معماری توجه داشت. پوشش ها از این منظر به دو دسته تقسیم می شوند.
۱. پوشش داخلی.
۲.پوشش خارجی.
پوشش داخلی ال اس اف: پوشش های داخلی ال اس اف از مصالح پیش ساخته هستند. پیش ساخته، قطعاتی هستند که از قبل در کارخانه ساخته و بعد به محل پروژه منتقل می شوند. مصالح پیش ساخته هم تولید راحت تری دارند و هم نصب سریع تر. حال در ادامه به برخی پوشش های پیش ساخته اشاره می کنیم:
۱.منیزیوم برد
۲.سرامیک تایل
۳. پلاستر برد
۴. ساندویچ پنل
۵.وال پنل، روف پنل
۶. نمای اجری
۷. سمنت پلاس و………
اجرای پوشش های داخلی در سازه ال اس اف مزایایی دارد که روش سنتی با ملات همچین مزیت هایی را ندارد. مزیت هایی مثل:
۱. در هنگام گچ کاری کردن و استفاده از ملات، زمان زیادی صرف خشک شدن می شود ک هنگام استفاده از پوشش های داخلی این زمان صرف نمی شود و به عبارتی پروژه به تاخیر نمی افتد و بر میزان پیشرفت پروژه اضافه می شود.
۲. با استفاده از پوشس داخلی می توان به سطوحی با کیفیت بسیار بالایی دست یافت.
۳. کاهش میزان مصرف آب باتوجه با ابعاد و نوع ساختمان.
۴. در پوشش های داخلی، فضای پشت صفحات با عایق هایی با ضخامت مختلف ساخته شده اند که باعث بهبود عملکرد عایق بندی حرارتی دیوار می شوند. ۵.استفاده از پوشش های داخلی در سازه ال اس اف، بسیاری از دوباره کاری ها را جبران می کند ( دوباره کاری ناشی از تغییر ابعادی یا انحراف دیواری که یکدست کردن آن با یک لایه ی نازک گچ امکان پذیر نیست.)