همانطور که گفته شد سازه ی ال اس اف یکی از اصولی ترین و مدرن ترین شیوه های ساخت ساختمان هستند که برتری هایی نسبت به دیگر سازه ها دارند که در چند مورد خلاصه می شوند:
اعتبار و مورد تایید بودن یک سازه اهمیت بسیار زیادی دارد و یکی از مهم ترین وجه تمایز بین سازه ال اس اف و دیگر سازه این است که سازه های فولادی سبک مورد قبول کلیه مراجع ذیصلاح فنی کشور هستند. به همین دلیل از سال ۱۳۹۱
آئین نامه ملی طراحی سازه های فولادی سبک سرد نورد در قالب نشریه شماره۶۱۲ از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور ابلاغ شد.
در سازه ال اس اف، اتصالات بین قطعات توسط پیچ های خودکار و گاهی و در قسمت هایی هم توسط پیچ مهره می باشد. اتصال اجزای ساختمان با فونداسیون یا همان پی ساختمان از طریق کاشت رول بولت داخل بتن صورت می گیرد به عبارتی در سوراخ های ایجاد شده روی سطح فونداسیون رول بولت ریخته می شود و دیگر اجزای ساختمان از این طریق روی پی ساختمان متصل می شوند.
در سازه ی ال اس اف، تمام اجزا از طریق پروسه تمام خودکار رول فرمینگ یا همان نورد سرد از ورقه های فولادی کم ضخامت با پوشش گالوانیزه تهیه و تولید می شوند . این اجزا به صورت پروفیل و مقاطع (بیشتر cیاuشکل) در می ایند.
در سازه ال اس اف، دیوار های باربر وظیفه ی انتقال نیرو و بار ساختمان را انجام می دهند. درصورتی که دیوار های غیر باربر فقط بخش های داخلی ساختمان را از هم جدا می کند.
سقف ها در سازه ال اس اف به دو صورت تخت ( با خر پاهای موازی و یا تیرک) و یا شیب دار( با خر پاهای شیب دار) به صورت تیرریزی یک طرفه روی دیوار های باربر قرار می گیرند.
طرح ساخت هر ساختمان با ساختمان دیگری متفاوت است و به طرح و نقشه ای خاص نیاز دارد. برای طراحی سازه فولاد سبک ال اس اف، به نرم افزار های ویژه طراحی این سازه نیاز است. این نرم افزار خروجی های مفیدی مثل نصب سازه و جداول، نقشه های محاسباتی و نقشه های راهنمای مونتاژ را دارد.
یکی از مزیت هایی که سازه ال اس اف دارد و باعث وجه تمایز آن با دیگر سازه ها شده قابل بازیافت بودن آن است، سازه ال اس اف از مواد اولیه ی قابل بازیافت ساخته می شود که در صورت تخریب آن سازه باعث الودگی محیط زیست نمی شود همچنین مصالح این سازه غیر آتش زا هستند و درصورت آتش سوزی به عنوان سوخت عمل نمی کنند.