مصرف بهینه و جلوگیری از اتلاف انرژی، یکی از مهمترین ویژگی های یک ساختمان خوب است. مهندسین معماری و عمران، راهکارهای مختلفی را برای عایق بندی حرارتی سازه در نقاط مختلف بکار می گیرند که معمولا نیازمند هزینه های سنگین و اقدامات اضافه است. به همین دلیل، بهتر است تا حد امکان از مصالحی استفاده کرد که عایق گرما باشند.
اگر بتوانید دیوارها و سقف خود را از درون عایق بندی کنید، نیاز شما به عایق بندی بیرونی کمتر و کمتر می شود. پلی استایرن موجود در اتصالات و سازه های LSF، مقاومت گرمایی قابل توجهی برای سازه ایجاد می کند. سازه هایی که تماما از LSF ساخته شده اند، تا حدود زیادی از عایق بندی حرارتی بی نیاز هستند.
در شرایطی که نشت حرارتی باید به حداقل برسد، می توانید با استفاده از سازه های LSF، از یک سو درصد مقاومت گرمایی سازه خود را افزایش، و هزینه و زمان اجرای سایر اقدامات عایق بندی را کاهش دهید.
شرکت صنایع عمرانی انبوه سازان ایستا، سازه های LSF مورد نیاز شما را، بسته به نیاز شما، در طرح ها و اندازه های مختلف طراحی و اجرا می کند. به همین دلیل، می توانید LSF را در هر نقطه از ساختمان که بخواهید استفاده کنید.
یکی از مسائل مهم در مقاوم سازی حرارتی یک سازه، اختلاف دمای بیرون و درون است. زمانی که اختلاف دمای دو سوی یک دیوار زیاد باشد، گرما به سمت محیط سرد تر جریان پیدا میکند. هرچه این مقدار اختلاف بیشتر باشد، سرعت انتقال نیز بیشتر است. برای جلوگیری از این اتفاق، از عایق های حرارتی استفاده می شود.
وجود مقاطع نازک فولادی در سازه های LSF، باعث ایجاد اثر پل حرارتی می شود که با روش های زیر، براحتی می توان از آن پیشگیری کرد:
1- افزایش ضخامت عایق: اگر عایق حرارتی استفاده شده را در نقاط نزدیک به مقاطع فولادی تقویت کنید، می توانید مقاومت حرارتی یکسان و مناسبی برای ساختمان خود ایجاد کنید.
2- استفاده از سیلیکون: با قرار دادن یک لایه سیلیکون با قطر مناسب بین ستونک و پوشش خارجی، می توانید اثر پل حرارتی را تا حدود زیادی خنثی کنید.
3- مدیریت انتقال حرارت: با ایجاد انواع انحنا، برش و شیارهای کوچک و همچنین کاربرد مقاطع نازک تر، می توانید جریان گرما را به گونه ای مدیریت کنید که پل حرارتی تا حدود زیادی خنثی شود.
4- دیوار عایق: اگر در پوشش خارجی خود، یک لایه عایق حرارتی استفاده کنید، اتصالات فولاد سبک شما از حریق در امان خواهند بود.